04.07.2017

Seks måneder med ny CNC-styret portal fræser

For seks måneder siden, skrev vi historien om en begejstret Karsten Broberg, der havde fulgt den 28 tons tunge CNC-styret portal fræser lige fra begyndelsen.

Nu har Karsten været en tæt kollega til maskinen i et godt stykke tid og han er heldigvis stadig begejstret. Netop nu har maskinen produceret sine største emner til dags dato, der er nogle pumpetårne til en motorpumpe.

Processen har været meget lærerig og det har været udfordrende med den nye styring i forhold til den gamle Mazak. Heldigvis er Karsten en tålmodig mand og han glæder sig til at blive endnu dygtigere.

Fremadrettet skal vi lave tingene på Mastercam og så kører den helt automatisk. Hvis vi f.eks. får en tegning fra en kunde, så lægger vi værktøjsbaner på i Mastercam og via en postprocessor kan vi generere et program til maskinen. Det sparer kunden en masse tid og penge, da processen bliver mere effektiv på alle parametre.

Seneste nyheder

12.12.2019

Glædelig jul og godt nytår

Om lidt går året på hæld, og snart skriver kalenderen 2020. Vi holder julelukket fra 23. december til og med 1. januar (begge dage inkl.).

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden