01.05.2017

Specialopgaver er lige sagen

Michael Slot, som også går under navnet Krølle, startede hos Ålsrode Smede- & Maskinfabrik tilbage i 2005, da han var en ung lærling. Da han blev udlært, valgte han at fortsætte ved os og har allerede nu haft 10-års jubilæum. Det meste af tiden har han været på dagsholdet, men han udforskede dog lige aftenholdet i en kort periode - den gode nattesøvn lokkede ham dog tilbage.

Hans store erfaring giver ham mange specialopgaver. Det er rigtig spændende, når der skal tænkes lidt ekstra over løsningerne. I øjeblikket er han i gang med at lave en vogn, der både skal kunne bære en lift og køre på skinner. Der er ikke lavet noget lignende før, så han står nu med en speciallavet prototype.

Det har taget ham 14 dage, hvor han, i tæt dialog med vores produktionsafdeling, har fundet frem til den bedste løsning. Han valgte bl.a. at fokusere på kvalitet og holdbarhed, så der blev brugt massivtråd til svejsningen. Vognen er nu færdig og venter blot på, at kunden skal ud og teste den. Man kan dog ikke lige tage den under armen - den vejer nemlig 800 kg! Så er det jo godt, at vores nye kran står klar til at hjælpe.

Seneste nyheder

12.12.2019

Glædelig jul og godt nytår

Om lidt går året på hæld, og snart skriver kalenderen 2020. Vi holder julelukket fra 23. december til og med 1. januar (begge dage inkl.).

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden