01.05.2017

Specialopgaver er lige sagen

Michael Slot, som også går under navnet Krølle, startede hos Ålsrode Smede- & Maskinfabrik tilbage i 2005, da han var en ung lærling. Da han blev udlært, valgte han at fortsætte ved os og har allerede nu haft 10-års jubilæum. Det meste af tiden har han været på dagsholdet, men han udforskede dog lige aftenholdet i en kort periode - den gode nattesøvn lokkede ham dog tilbage.

Hans store erfaring giver ham mange specialopgaver. Det er rigtig spændende, når der skal tænkes lidt ekstra over løsningerne. I øjeblikket er han i gang med at lave en vogn, der både skal kunne bære en lift og køre på skinner. Der er ikke lavet noget lignende før, så han står nu med en speciallavet prototype.

Det har taget ham 14 dage, hvor han, i tæt dialog med vores produktionsafdeling, har fundet frem til den bedste løsning. Han valgte bl.a. at fokusere på kvalitet og holdbarhed, så der blev brugt massivtråd til svejsningen. Vognen er nu færdig og venter blot på, at kunden skal ud og teste den. Man kan dog ikke lige tage den under armen - den vejer nemlig 800 kg! Så er det jo godt, at vores nye kran står klar til at hjælpe.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden