26.02.2018

Teamleder i CNC-afdelingen trives i frie rammer

Tillid og medarbejder-medindflydelse er vigtigt

Længst væk fra de andre værksteder finder man CNC-afdelingen, der til daglig ledes af Kim Kristensen. Han har arbejdet med CNC-bearbejdning siden 2000. Han er glad for at være en del af den løbende udvikling og elsker at få fingrene i den seneste teknologi.

Kim er altid på farten på matriklen i Grenaa og har mange bolde i luften. Han er manden, der tager imod alle ordrer i afdelingen og uddelegerer dem til sine medarbejdere, som han kender rigtig godt.

Han ved, at det er altafgørende for effektiviteten af en produktion at omgive sig med de dygtigste folk. Der er ingen tvivl om, at han har fuld tillid til alle sine medarbejdere.

Han er en leder, der går ind for frihed under ansvar, hvilket er et koncept, som han selv sætter stor pris på. En stor del af CNC-afdelingens ordrer er nemlig hastesager, der skal sættes hurtigt i produktion og ekspederes videre, og derfor er tillid og medarbejdermedindflydelse vigtigt.

Seneste nyheder

12.12.2019

Glædelig jul og godt nytår

Om lidt går året på hæld, og snart skriver kalenderen 2020. Vi holder julelukket fra 23. december til og med 1. januar (begge dage inkl.).

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden