10.10.2018

Vandskærerne er nu serviceopdateret

”Jeg skiller den del af vandskæreren af, hvor der er krav til autoriseret service. For mig er det nemt og hurtigt at gøre, fordi jeg er specialiseret i det,” siger Per Nelson.

I onsdags var vores tre vandskæremaskiner under nøje undersøgelse af vores eksterne serviceteknikker Per Nelson. Der er nu et nyt klistermærke på maskinerne, der fortæller, at alt er i bedste orden – og vi kan fortsætte arbejdet.

”Vi har et servicetjek på alle vores vandskærere årligt, så vi ved, at maskinerne altid er forsvarlige og fungerer optimalt til de mange skæringsopgaver,” siger Claus Carl, der er teamleder for afdelingen.

Serviceteknikker servicerer maskiner i hele verden – og i Grenaa

Det er altid svenske Per Nelson, der udfører service på vores vandskærere. Han udfører service på vandskæremaskiner over hele verden. Cirka en gang om måneden kommer han til Danmark, og denne gang lagde han vejen forbi vores fabrik i Grenaa.

service på vandsklærer

 

”Jeg skiller den del af vandskæreren af, hvor der er krav til autoriseret service. Maskinen skal her pudses og smøres. For mig er det nemt og hurtigt at gøre, fordi jeg er specialiseret i det,” fortæller Per Nelson.

 

Med en finpudsning og en ny gang smørelse kan vandskærerne køre det næste år, inden der igen skal et nyt serviceeftersyn til, og det glæder Claus Carl.

”På et år går der mange elementer igennem vandskærerne. Vi kan skære i alle materialer – også i nogle tykkelser, der ikke er mulige på andre maskiner. Vi kan ikke undvære de tre store maskiner, vi har. Serviceeftersynet har derfor stor betydning for vores produktion.”

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden