21.08.2017

Vanskelig opgave bliver til virkelighed

Vi har netop færdiggjort forseglingspakninger, kaldet Static Sealing, til flydende boreplatforme. I situationer med små eller ingen bevægelse er pakningerne statiske. Men i situationer, der involverer gentagende, roterende eller oscillererende bevægelser, er Static Sealing dynamisk. Der er dog aldrig bevægelse i tætningsoverfladen mellem pakningerne.

Diameteren er 6,7 meter med en tolerance i bearbejdningen på minus 1 mm, plus 0. Det er en meget vanskelig opgave, da hele flangen er opsvejset i elementer og efterfølgende bearbejdet i en opspænding. Hele opgaven er udført med fuld dokumentationspakke og svejset efter nye svejseprocedurer specifik til opgaven.

Seneste nyheder

05.04.2019

Et stykke af Ålsrode i Uganda og Myanmar

Vi har netop modtaget disse billeder fra den danske socio-økonomiske virksomhed Pesitho, som har udviklet ECOCA. Vi har produceret dele af apparatet.

Læs nyheden
19.02.2019

Fra massiv jernstang til vejrbestandige offshore aksler

“Vi har udført en speciel cladding svejsning på to større aksler, der formentligt skal bruges offshore. Bestillingen kommer fra en kunde, som flere gange tidligere har brugt os, dog til nogle mindre aksler, så det var en spændende opgave at skulle gå op i størrelse.”

Læs nyheden