29.11.2016

Ålsrode med i storstilet broprojekt i København

Belvaderebroen

Lørdag d. 15. oktober 2016 kunne København indvie Belvederebroen tæt ved H.C. Ørsted Værket. Belvederebroen har været længe ønsket blandt københavnerne, da de med broen ikke længere skal ud på den trafikerede Vasbygade, når de tager turen langs inderhavnen. Vi har været med som producent.

Broen er bare en lille del af den rivende udvikling vi ser i København i disse år. De gamle industriområder bliver skiftet ud med grønne byrum og boligområder. Havneringen er en 13 km gang-, løbe- og cykelrute, der strækker sig langs hele havnen og som passer på de bløde trafikanter.

Broen er designet af arkitektfirmaet SLA og konstrueret efter origami, der er kunsten at folde papir smukt. I stedet for papir består broen af foldede stålplader, der er sat sammen og konstruktionen giver broen stor styrke. Broen er inspireret af en ørnen, hvor broens sider symboliserer fjerene og gangbroen er ryghvirvlen.

Seneste nyheder

23.08.2023

Smeden producerer sit eget nitrogen

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik laver ikke kun smedearbejde. Virksomheden producerer nu også Nitrogen til driften af fiberskæreren ude i produktionen. Gasproduktionen er både godt for miljøet og en god forretning.

Læs nyheden
23.08.2023

Lang kamp at få ansatte til at tænke miljø

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har nu været miljøcertificeret efter ISO 14001 i et år. Det er et langt og sejt træk at få alle medarbejdere med. Men ledelsen holder fast – og er tålmodige. Der er både økonomi og konkurrencefordele i certificeringen.

Læs nyheden