18.11.2016

Ålsrode belønnet med det grønne miljøcertifikat

Den 10. november kunne vi igen med glæde modtage Norddjurs Kommunes GMC Miljøcertifikat (Grønt MiljøCertifikat), der er en belønning for vores arbejde med aktiv miljøledelse. Det var vores indkøber Rasmus Kroer, som fik overrakt certifikatet af borgmester Jan Petersen.

Daglig leder, Brian Basse om modtagelsen af certificeringen: “Vi arbejder målrettet på, at skabe et godt arbejdsmiljø og for at forbedre miljøet. Vi ser det som et skulderklap for vores indsats og vi kan se, at vi godt på vej i den rigtige retning.”

Miljøcertifikatet sikrer, at vi handler respektfuldt overfor miljøet i vores lokalområde og dermed forsøger at gøre vores del for, at det globale miljø bliver bedre. De ressourcebesparelser vi har opnået ved at arbejde med miljøledelse kan eksempelvis dokumenteres som en reduktion i vores CO2-udledning.

Certifikatet kræver altså mere end at vi blot overholder miljøreglerne, men at vi bevidst fører en særlig miljøindsats. Vores virksomhed og alle vores medarbejdere er involveret i indsatsen, da det handler om alt fra simpel oprydning på maskinfabrikken til korrekt håndtering af affald. Hele virksomheden skal spille sammen, hvis det skal lykkes.

Miljøcertifikatet skal fornyes hvert 3. år.

Seneste nyheder

04.03.2020

Grenaa Havn får kæmpe tragt

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har netop leveret en kæmpetragt til Grenaa havn, som skal være med til at effektivisere bulklosning af tørt løsgods.

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden