24.01.2017

Ålsrode på to hjul

Det sidste stykke tid har vi arbejdet på et projekt for Davai, der laver alt fra vindmøller til ejendomsservice, og som ligger i Grenaa. Davai har opkøbt en gammel familieejet cykelfabrik fra Hanstholm, med navnet Acrobatbike. Davai har købt og solgt Acobatbikes over en længere årrække og har valgt at videreføre produktionen af cyklerne. I den forbindelse har vores opgave bestået i, at producere nye og delvist forbedre de oprindelige cykler.

Det har været et tæt samarbejde, hvor vi bl.a. har stået for cnc skæring, rørbuk, bearbejdning af diverse bøsninger, opdatering af eksisterende fiksture/skabeloner. Derudover har vi stået for svejsning og opretning.

Projektet har været lidt usædvanligt, da vi normalt håndterer større emner til industrien, men det er altid sjovt at udfordre vores knowhow og kompetencer.

Acrobatbike fremstiller fortrinsvis højkvalitets cykler til godstransport og familecykler med plads til 1-3 børn på ladet. Eldrift er en af de fremtidige trends som Acrobatbike følger tæt. Læs mere om Acrobatbike her.

Seneste nyheder

12.12.2019

Glædelig jul og godt nytår

Om lidt går året på hæld, og snart skriver kalenderen 2020. Vi holder julelukket fra 23. december til og med 1. januar (begge dage inkl.).

Læs nyheden
19.09.2019

Vil slå Østeuropa på prisen og lade robotterne gå forrest

Vi vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Robotterne skal gå forrest. Læs her hvordan.

Læs nyheden